CADdirect 2023 Pro - Τεχνητή Νοημοσύνη CAD

Η δύναμη της γερμανικής τεχνολογίας λογισμικού AI - Στην Ελληνική Γλώσσα

Σύστημα CAD πλήρως συμβατό με AutoCAD® με .DWG ως εγγενή μορφή αρχείου, Περιλαμβάνει τον κορυφαίο μετατροπέα PDF σε CAD και τον εκδότη PDF Print2CAD 2023 AI
Δημιουργία και επεξεργασία αρχιτεκτονικών αντικειμένων AEC (συμβατό με autoodesk® ADT®),
IFC / BIM / Revit® Εισαγωγή/Υπόστρωμα και μετατροπή σε πλήρως επεξεργάσιμο σύστημα .DWG
CAD στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Πορτογαλικά, Κροατικά, Τσέχικα, Ελληνικά, Ουγγρικά, Κορεάτικα, Πολωνικά, Σλοβακικά, Σλοβενικά και Τουρκικά.

Ένα επαγγελματικό σύστημα CAD 2D/3D για αρχεία .dwgΒασισμένο στο IntelliCAD 10.1a

Το CADdirect 2023 ενσωματώνει τυπικές δυνατότητες που υπάρχουν σε άλλα προγράμματα CAD, μαζί με λειτουργίες και δυνατότητες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Το CADdirect 2023 υποστηρίζει πλήρως σχέδια παλαιού τύπου AutoCAD και διαβάζει και γράφει αρχεία .dwg στην εγγενή τους μορφή χωρίς απώλεια δεδομένων, από το AutoCAD 2023 πίσω στην Έκδοση 11, συμπεριλαμβανομένου του AutoCAD LT®.
Η διεπαφή πολλαπλών εγγράφων (MDI) σάς επιτρέπει να ανοίγετε και να εργάζεστε με πολλά σχέδια ταυτόχρονα. Μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε οντότητες σχεδίασης μεταξύ των σχεδίων. Επιπλέον, ο ισχυρός εξερευνητής CADdirect 2022 σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε πληροφορίες και ρυθμίσεις και να αντιγράφετε γρήγορα επίπεδα, τύπους γραμμών και άλλες πληροφορίες μεταξύ των σχεδίων.
Καθώς γίνεστε πιο έμπειροι, μπορείτε να μεταβείτε στο μεσαίο επίπεδο και στη συνέχεια στο προχωρημένο επίπεδο, το οποίο σας δίνει πρόσβαση σε περισσότερες από 300 εντολές μέσω γραμμών εργαλείων, μενού και καταχωρίσεων πληκτρολογίου. Μπορείτε να αλλάξετε το επίπεδο εμπειρίας στο πλαίσιο διαλόγου Επιλογές στο μενού Εργαλεία.

Ισχυρό 3D AEC Architectural Modeling (έκδοση Pro)IFC/BIM/Revit® Import / Underlay

Το CADdirect 2023 υποστηρίζει πλήρως τρισδιάστατα αρχιτεκτονικά μοντέλα AEC όπως τοίχοι, παράθυρα, πόρτες, σκάλες κ.λπ. Το CADdirect 2023 υποστηρίζει τη δημιουργία, την επεξεργασία, την απόδοση, την προβολή Μοντέλων AEC. Αρχιτεκτονικές τομές στην κατασκευή. Εισαγωγή και εξαγωγή αρχείων IFC, BIM, Revit®.

Ισχυρό 3D Solid Modeling ως ACIS (έκδοση Pro BIM)Based on Dassault Systems®

Το CADdirect 2023 υποστηρίζει πλήρως τρισδιάστατα στερεά, καλώδια και επιφάνειες ACIS. Το CADdirect 2023 υποστηρίζει τη δημιουργία, την επεξεργασία (ενοποίηση κ.λπ.), την απόδοση, την προβολή λειτουργιών 3D στερεών. Μπορείτε να εισάγετε και να εξάγετε ACIS ως αρχεία SAT, STEP ή IGES. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας λειτουργίες μοντελοποίησης σε όλα τα στερεά ACIS, είτε τα δημιουργήσετε σε CADdirect είτε τα εισάγετε από άλλες εφαρμογές μοντελοποίησης.

Βέλτιστη πλήρης συμβατότητα με τις ρυθμίσεις AutoCAD®

Το CADdirect 2023 παρέχει απαράμιλλη συμβατότητα με το AutoCAD, χρησιμοποιώντας τις περισσότερες από τις ίδιες μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για σχέδια (αρχεία .dwg), εντολές, τύπους γραμμών, μοτίβα χάραξης και στυλ κειμένου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αρχεία μενού AutoCAD και να εκτελέσετε προγράμματα Autodesk LISP.

DWT Files

Πλήρης υποστήριξη αρχείων προτύπων AutoCAD® DWT

Commands

Οι εντολές είναι πλήρως συμβατές με το AutoCAD®

Menus

Τα μενού είναι πλήρως συμβατά με AutoCAD® (.CUI, .CUIX)

Script/LISP

Το Script και το LISP είναι πλήρως συμβατά με AutoCAD® (.SCR, .LSP)

Linetypes

Οι Linetypes είναι πλήρως συμβατοί με AutoCAD® (.LIN)

Hatches

Τα Hatch Styles είναι πλήρως συμβατά με AutoCAD® (.PAT)

Plot Styles

Τα στυλ Hatch Plot είναι πλήρως συμβατά με AutoCAD® (.STP, .STB)

SHX Fonts

Γραμματοσειρές SHX με > 2000 χαρακτήρες Unicode

Μετακινήστε τις ρυθμίσεις από το AutoCAD® στο CADdirect σε λίγα λεπτά:Εισαγάγετε τις προσαρμογές AutoCAD - Το CADdirect είναι έτοιμο για εισαγωγή των ακόλουθων αρχείων ή ρυθμίσεων:

 • Διεπαφές χρήστη πελατών (αρχεία .cui, .cuix)
 • Μενού πελατών (αρχεία .mnu, .mns, .ica)
 • Παλέτες διοδίων (αρχεία .xtp)
 • Πρότυπα (αρχεία .dwt)
 • Προγράμματα LISP (αρχεία .lsp)
 • Αρχεία Plotter (αρχεία .plt)
 • Αρχεία γραμματοσειράς (αρχεία .shx)
 • Στυλ διάστασης
 • Ρυθμίσεις διάταξης
 • Τύποι γραμμής
 • Στυλ καταπακτής
 • Συντεταγμένες χρήστη
 • Πολλαπλών γραμμών
 • Προβολές
 • Στυλ κειμένου
 • Μπλοκ
 • Εξωτερικές αναφορές
 • Ορισμοί επιπέδων

Ψηφιακή υπογραφή για DWG Elements

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας BackToCAD Technologies: Προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας τεχνητής νοημοσύνης για αρχεία DWG

Το CADdiredt προσφέρει τη δυνατότητα να επισυνάψετε μια πατενταρισμένη ψηφιακή υπογραφή στα στοιχεία DWG. Η υπογραφή είναι μέρος μιας γεωμετρίας και παραμένει στο σχέδιο DWG αντιγράφοντας και επικολλώντας και αποθηκεύοντας σε άλλη μορφή (για παράδειγμα DGN ή IGES). Μπορείτε να ελέγξετε για την υπογραφή χρησιμοποιώντας τις μεθόδους τεχνητής νοημοσύνης.

Μετατροπή Revit® / IFC σε DWGΜετατροπή αρχείων .ifc, .rvt, .rfa σε επεξεργάσιμες οντότητες DWG

Η έκδοση CADdriect 2023 Pro προσφέρει μετατροπή Revit® και IFC σε εγγενείς οντότητες DWG. Το CADdirect 2023 Pro περιλαμβάνει εξαιρετική βιβλιοθήκη συμβόλων AEC, Εισαγωγή IFC/BIM και πολλές αρχιτεκτονικές λειτουργίες AEC, όπως τοίχους, πόρτες, σκάλες κ.λπ. Τα Αρχιτεκτονικά μοντέλα AEC CADdirect είναι πλήρως συμβατά με ADT® και άλλα συστήματα 3D CAD.

Υποστήριξη AutoCAD® Dynamic Blocks

Μπορείτε να δημιουργήσετε ή να χρησιμοποιήσετε τα Dynamic Blocks που δημιουργήθηκαν στο AutoCAD® απευθείας μέσα στο CADdirect. Μπορείτε να ελέγξετε την ορατότητα, να αναστρέψετε, να τεντώσετε και να περιστρέψετε ακριβώς όπως θα κάνατε στο AutoCAD®.

Εκτεταμένες γραμματοσειρές UNICODE SHX

Το CADdirect προσφέρει εκτεταμένες γραμματοσειρές Unicode με πάνω από 2000 σημαντικά σύμβολα Unicode μέσα στη γραμματοσειρά ISOCP.SHX. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως στο AutoCAD τη συμβολοσειρά \U+NNNN για να βάλετε το Unicode στο κείμενό σας.

Υποστήριξη LISP και Scripts

Μπορείτε να εκτελέσετε τις ρουτίνες LISP που έχουν αναπτυχθεί στο AutoCAD® και άλλες εφαρμογές CAD και να αναπτύξετε τις δικές σας ρουτίνες LISP. Οι ρουτίνες Lisp είναι ο ευκολότερος τρόπος για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών για χειρισμό μαζικών επιπέδων, αλλαγή ιδιοτήτων οντοτήτων, τυποποίηση σχεδίασης κ.λπ. Μπορείτε να εκτελέσετε υπάρχουσες εφαρμογές Autodesk® LISP στο CADdirect 2022 με ελάχιστη ή καθόλου τροποποίηση. Το CADdirect 2022 χρησιμοποιεί την εντολή Appload, ώστε να μπορείτε να φορτώνετε εύκολα προγράμματα LISP.

Διαστασιολόγηση και Μέτρηση

Μπορείτε να δημιουργήσετε πέντε βασικούς τύπους διαστάσεων: γραμμικές, γωνιακές, ακτινικές, διαμετρικές και τεταγμένες. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαστάσεις για υπάρχουσες οντότητες επιλέγοντάς τις ή μπορείτε να δημιουργήσετε διαστάσεις επιλέγοντας σημεία μέσα σε ένα σχέδιο. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια γραμμική διάσταση είτε επιλέγοντας την οντότητα προς διάσταση είτε καθορίζοντας την αρχή της πρώτης και της δεύτερης γραμμής επέκτασης.

Υποστήριξη Τεχνητής ΝοημοσύνηςΥποστήριξη Android και AI Import/Export

Το CADdirect 2023 AI επιταχύνεται με μεθόδους τεχνητής νοημοσύνης κατά τη διαδικασία εισαγωγής/εξαγωγής PDF, ράστερ σε διάνυσμα και αναμετάδοσης. Η τεχνητή νοημοσύνη PDF εξαγωγής εκτυπώνει τις διατάξεις κατασκευής πλήρως αυτόματα σε κλίμακα και χρησιμοποιώντας αυτόματα τη σωστή μορφή χαρτιού. Υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης Android "Elaine" περιμένει 24/7 για ερωτήσεις υποστήριξης χρηστών.

CADdirect Import / Export Formats

# Μορφή Εισαγωγή Εξαγωγή Περιγραφή
1 DWG (native) (native) AutoCAD® Drawing File (Version 12, 14, 2000-2022)
2 DXF AutoCAD® Data Exchange Format (Version 12, 14, 2000-2022)
3 DGN MicroStation Drawing File
4 PDF (incl. Raster2Vector) PDF Raster Images Vectorization and OCR
5 3D PDF PDF 3D Publishing with Layouts
6 SAT ACIS 3D Data
7 STEP/IGES (Pro Version) (Pro Version) 3D Boundary Representation Data
8 STL StereoLitography for 3D Printers
9 OBJ 3D Scanner Data
10 DWF Autodesk Portable Data
11 COLLADA 3D Data Representation
12 SCG/WMF/EMF Scalable Vector Data
13 JPEG/TIFF/BMP (Raster2Vector optional) Raster Picture Format
14 PRC 3D PDF Input as Product Representation Compact
15 IFC (Pro Version) Industry Foundation Class BIM Import/Export
16 BIM (Pro Version) Support for Revit® .RVT/.RVA files, BIM overlays
17 PCG/RCP (Pro Version) Point clud .pcg, .rcp, .rcs
18 CSV/TXT Comma Formatted Coordiantes

Βελτιστοποίηση γραφικών

Το CADdirect 2023 είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για κάρτες γραφικών OpenGL και OpenGL ES που βρίσκονται σε κάθε Υπολογιστή. Δεν χρειάζεστε ακριβές επεκτάσεις GPU ή κάρτες γραφικών CAD. Το CADdirect λειτουργεί τέλεια με τυπικές κάρτες γραφικών και χρησιμοποιεί το σύγχρονο πρότυπο OpenGL για να παρουσιάσει το σχέδιο στην οθόνη και να λάβει την είσοδο και την έξοδο από τα κλικ του ποντικιού σας. Το CADdirect υποστηρίζει λειτουργίες πολλαπλών νημάτων, πολλαπλών επεξεργαστών για να επιταχύνει την απόδοση για φορτώσεις αρχείων, δημιουργία σχεδίων και απόδοση.

Point Cloud και σάρωση αρχείων Οπτικοποίηση και εισαγωγή (.obj, .stl, .pcg)

Με το Print2CAD 2023 μπορείτε να εισαγάγετε τα τυπικά αρχεία τρισδιάστατης σάρωσης STL και OBJ και να τα αποθηκεύσετε ως 3D DWG για εισαγωγή CAD. Το Print2CAD προσφέρει βελτιωμένα εργαλεία επεξεργασίας σάρωσης 3D (μετακίνηση, διάταση, διαγραφή σημείων σάρωσης). Οι τρισδιάστατες σαρώσεις μπορούν να αποδοθούν έγκαιρα ρεαλιστικά και να προβληθούν χρονικά χρησιμοποιώντας λειτουργίες τροχιάς. Οι τρισδιάστατες σαρώσεις μπορούν να εξαχθούν ως DWG και DGN.

Τέλεια εισαγωγή PDF με Print2CAD 2023 AI

Το CADdirect περιλαμβάνει Print2CAD 2023 Quantum Converter. Το CADdirect 2023 μετατρέπει όλα τα διανύσματα PDF, εικόνες ράστερ PDF (διανυσματοποίηση), εγγενές και μη εγγενές κείμενο PDF (OCR). Το CADdirect 2023 αναγνωρίζει κύκλους, τόξα, δεξιές γωνίες, ορθογώνια, πλαίσια, σταυρούς, μικρά σύμβολα. Το CADdirect 2022 μετατρέπει ή αναγνωρίζει επίπεδα, τύπους γραμμής και βάρη γραμμής. Το CADdirect 2023 καθαρίζει τις κορυφές πολυγραμμών και μειώνει τον αριθμό των συντεταγμένων κατά τη μετατροπή. Μαζική μετατροπή εκατοντάδων αρχείων σε μία εκτέλεση. Μπορείτε να αυξήσετε την ακρίβεια των συντεταγμένων χρησιμοποιώντας τα σημεία βαθμονόμησης.

 • CADdirect
  2023
  Full Version
 • €299.00
 • Σύστημα CAD για .DWG
 • Συμπ. Print2CAD 2023 AI
 • 3D ACIS στερεό φως
 • Windows 10-11 64 bit
 • Μόνιμη Άδεια
 • Χωρίς συνδρομή
 • Buy Now
 • CADdirect
  2023 Pro 3D
  Full Version
 • €459.00
 • Σύστημα CAD για .DWG
 • Συμπ. Print2CAD 2023 AI
 • 3D ACIS Solid Full
 • Windows 10-11 64 bit
 • Μόνιμη Άδεια
 • Χωρίς συνδρομή
 • Buy Now